De Tantra Visie en Visie over Matriarchaat, Oefeningen, Tips, Repressieve Religie, Bevrijdende Religie, Gedachten over Matriarchaat, Niveau's van ervaringen, Vrouwelijk Genieten, Energie Oefeningen, Links

Het vrouwelijk genieten: tips voor vrouwen om meer erotisch genot te bereiken

dansende godin.gif (8856 bytes)Veel vrouwen hebben er moeite mee om zichzelf dat genot te geven waartoe hun lichaam in staat is. Het vrouwelijk lichaam biedt veel plekjes die genot en vreugde kunnen geven als men ze maar weet te vinden. 

Een vrouw heeft verschillende manieren om een orgasme te bereiken. Globaal genomen kunnen we drie vormen van orgasme onderscheiden: clitoraal, vaginaal en via de G-spot.

CLITORIS

Per vrouw kan de vorm en exacte situering van de clitoris verschillen. In het algemeen is het echter een bobbeltje dat aan de bovenkant van de yoni (vagina) zit. 

G-SPOT

De moeilijkste plek om te vinden is de G-spot. Bij de meeste vrouwen ligt deze 1 tot 2 vingerkootjes diep in de yoni. De G-spot, een klein ribbel-achtig plekje, bevindt zich aan de buikzijde van de yoni (dus aan de bovenwand van de yoni). Zij kan het beste ontdekt worden door op een subtiele, rustige manier de wand van de yoni cirkelvormig te stimuleren.

De G-spot bevindt zich vlak onder de urinebuis. Vandaar dat veel vrouwen wanneer de G-spot gestimuleerd wordt een neiging voelen om te urineren. Er is dan echter geen sprake van een werkelijke drang om te urineren, maar slechts van een drang ten gevolge van G-spot stimulatie.   

Soms kan een orgasme dat bereikt wordt via het stimuleren van de G-spot samengaan met een ejaculatie van de vrouw. Een vrouw ervaart dan een lozing van vloeistoffen die vergelijkbaar is met wat de man ervaart bij het klaarkomen. Dit ejaculaat is echter geen urine, hoewel het door sommigen hiermee verward wordt.

Sommige vrouwen hebben links en rechts van de G-spot ook nog andere gevoelige plekken. Deze heten X en Y spot.

Verderop in de baarmoeder bevinden zich trouwens meerdere gevoelige plekjes die ook een bron van genot kunnen zijn. De laatste zit achter in de baarmoedermond en is alleen met zeer diepe penetratie te bereiken. 

 

TRAINEN VAN DE SPIEREN VAN DE YONI

De kans tot het bereiken van een orgasme via de G-spot wordt groter naarmate men de spieren van de yoni traint. Ook wordt het dan beter mogelijk om de penis te omsluiten.    ben wa ballen.jpg (2962 bytes)

De spieren van de yoni, de wand van de yoni en de blaas kunnen versterkt worden door z.g. Ba Wa ballen (zie afbeelding).

Door deze regelmatig gedurende bijv. 15 minuten in de yoni te stoppen kunnen de eerder genoemde spieren worden getraind.      

Als ze voorin de yoni gestopt worden kunnen ze helpen om een g-spot orgasme te bereiken.

duotone ballen.jpg (5632 bytes)Er zijn veel verschillende balletjes verkrijgbaar. Andere zijn bijv. de duo tone ballen. Dit zijn harde plastic ballen, waarbinnen kleinere massieve balletjes zitten. De ballen zijn verbonden met een koord. Als deze in de yoni geplaatst worden dan zorgen de massieve balletjes voor een natuurlijke vibratie. Ook met behulp van deze balletjes kunnen de spieren van de yoni versterkt worden.

 

HELE LICHAAM EEN EROGENE ZONE

Er zijn natuurlijk veel meer erogene plekjes. Bijv. de oorlelletjes en de tepels. Deze kunnen gemasseerd worden door zachte ronddraaiende bewegingen. 

Bijzonder is het masseren van stuitje en perineum (zie de afbeelding onder het kopje clitoris).   

Ook kan de hand op het sekschakra en de Venusheuvel gelegd worden en dan zachtjes draaien.

Andere erogene zones zijn de binnenkanten van de dijen en armen en de onderbuik.
Roeland: De auteur van deze site. De auteur van deze site. Voor vragen en contact kun je mailen shiva7777@gmail.com    

      

De Tantra Visie en Visie over Matriarchaat, Oefeningen, Tips, Repressieve Religie, Bevrijdende Religie, Gedachten over Matriarchaat, Niveau's van ervaringen, Vrouwelijk Genieten, Energie Oefeningen, Links